Szakma Kiváló Tanulója Verseny 2024.

Az édességkészítő szakma kiváló tanulója verseny országos döntőjét 2024. március 20 és március 22 között rendezték meg a Budapesten.

Iskolánkat három végzős diákunk képviselte: Lakatos Boglárka, Oláh Anna és Csomor István.

Az eseményre a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában került sor. A verseny három modulból állt. Az interaktív részt már előzetesen teljesítették diákjaink, így az országos döntőn a gyakorlati tudásukról kellett számot adni, illetve a szakmai vizsgára előzetesen elkészített portfóliójukat kellett bemutatni. A gyakorlati feladat két különböző ízesítésű töltött csokoládé és egy sós töltött keksz elkészítése volt.

A Pálóczi diákjai nagyon szép eredményeket értek el. Csomor István az ötödik, Lakatos Boglárka a hatodik, Oláh Anna pedig a nyolcadik helyezést érte el. Ezzel az eredménnyel Csomor István és Lakatos Boglárka a szakmai vizsgájukat is teljesítettnek mondhatják, Oláh Annának pedig csupán a szakmai vizsga interaktív vizsgarészét kell majd teljesítenie.

Gratulálunk az édességkészítő szakma három tanulójának, köszönjük a felkészítő tanárok – Nagy Adrien, Gombár Erzsébet és Takács Attila – áldozatos munkáját és Vida Péter tanár úr közreműködését!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük